Samenvatting: Think & grow rich, Napoleon Hill

Geschreven door Wesley van Eijndhoven

Mijn naam is Wesley van Eijndhoven, eigenaar van Continu Klanten en ik help coaches en consultants, 100% controle te krijgen over hun succes.

3 June 2023

Synopsis Think and grow rich

Think en grow rich van Napoleon Hill, is misschien wel best verkochte managementboek ooit. Ruim 30 jaar werkte Napoleon Hill samen met de meest succesvolle ondernemers, zakenmannen, uitvinders en politiek leiders van de Verenigde Staten. In deze tijd leerde hij uit eerste hand waarom sommige mensen succesvol werden en anderen niet.

Samenvatting

Een groot gedeelte van de mens wenst rijkdom en financiële onafhankelijkheid, alleen is een wens echter niet genoeg om dit ook daadwerkelijk te bereiken. Als we rijk zijn en onze dromen werkelijk willen zien worden, dan moeten we daar een brandend verlangen voor hebben. Een verlangen dat uit het diepste van je geest lijkt te komen. Op het internet gaat een verhaal rond over Walt Disney. Het schijnt dat hij 300 keer “nee” te horen kreeg, toen bij verschillende banken in de Verenigde Staten een lening aan wilde vragen voor het bouwen van zijn Disneyland pretpark (een park waarvoor hij trouwens bij onze eigen Efteling inspiratie heeft opgedaan). Er zijn ontzettend veel verhalen te delen van mislukte projecten en afgewezen personen die niet van opgeven wisten en uiteindelijk toch succes behaalden. In het begin van haar carrière werd Oprah Winfrey verteld dat ze niet de juiste kleur had om nieuwslezers te worden. Ray Kroc was 52 toen hij het huidige Mcdonald’s startte en het schijnt dat Thomas Edison wel 10.000 pogingen heeft gedaan om de gloeilamp uit te vinden. om je dromen na te jagen is het van essentieel belang om je volledig bewust te zijn van je eigen houding ten opzichte van je dromen en je doelen. Is het enkel fantasie of zit er een brandend verlangen in je om je doelen te bereiken?

Geloof in je succes

Ieder succesverhaal start met iemand die exact weet wat hij of zij wil bereiken. De basis van ieder succes bestaat uit het stellen van het doel en het maken van een plan om dit doel te bereiken. Voordat je dus je droom gaat najagen zul je eerst zo gedetailleerd mogelijk je doel moeten omschrijven. Hoe exacter je omschrijving, des te beter het is. Wil je de hele samenvatting ontvangen? Klik dan hier.  

Samenvattingen van 10 managementboeken

Zou je graag de samenvattingen willen ontvangen van 10 van de meest populaire managementboeken?
Vul onderstaand je gegevens in en je krijgt van mij 10 dagen lang een samenvatting.

De eerste samenvatting krijg je binnen enkele ogenblikken al in je mailbox. Namelijk de 7 eigenschappen van effectief leiderschap, van Stephen Covey.

Wil je je marketing een kickstart geven?

Compleet pakket voor éénmalig 47,00 ex BTW.

Bestel dan nu het marketing kickstartpakket voor coaches & consultants, met 4 succesvolle programma’s in één!

  • De USB sleutel tot succes – Ontdek exact wat succes voor je betekent en hoe je het kunt bereiken
  • De perfecte waardeladder – Hoe je stap voor stap meer waarde toe kunt voegen aan je klanten. En daarmee zelf ook meer resultaat kunt boeken
  • De perfecte webinar – Hoe je waardevolle klanten kunt krijgen, zonder een verkoopgesprek te hoeven voeren
  • De snel meer klanten challenge – Bouw in 10 dagen tijd dé funnel waaruit je snel meer klanten kunt halen.

Dit vind je wellicht ook interessant….

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *