Samenvatting: Now, discover your strenghts, Donald O. Clifton

Geschreven door Wesley van Eijndhoven

Mijn naam is Wesley van Eijndhoven, eigenaar van Continu Klanten en ik help coaches en consultants, 100% controle te krijgen over hun succes.

3 June 2023

Synopsis

Wanneer je in je kracht zit, lijkt het werk soms haast vanzelf te gaan. In dit boek van Donald O. Clifton neemt de schrijver je mee op reis en helpt je je eigen kracht te ontdekken.

 

Samenvatting

Er komt een moment in je leven (wellicht is dat moment er al), dat je precies weet wat je eigen tekortkomingen zijn. Je bent vaak te laat, je vindt het lastig om te netwerken en je kunt niet basketballen.

Maar, waar ben je dan wel goed in? Wat zijn je sterktes? En wat is dat nu eigenlijk, een sterkte? En misschien nog wel het meest belangrijke, waarom focus je je niet op je sterktes?

Op school en op ons werk worden we er continu op gewezen dat we ons moeten verbeteren. We moeten de focus leggen op onze zwaktes en zorgen dat daar verbetering in aanbrengen. Waarom is dat eigenlijk? Zou het leven niet veel makkelijker zijn als we uit zouden gaan van onze kracht en onze sterktes zouden benutten?

Een sterkte
Wat is dat nu eigenlijk, een sterkte? Simpel gezegd is een sterkte een activiteit die je keer op keer makkelijk en goed kunt uitvoeren en dat je ook nog leuk vindt om te doen.

Bedrijven die vanuit zichzelf bezig zijn met hun medewerkers in hun kracht te laten werken zijn vaak het meest succesvol over een langere periode. Uit een onderzoek door de Gallup organisatie, bleek dat mensen die aangaven een baan te hebben waarin hun talent volledig werd benut, 50 procent meer kans te hebben voor een werkgever te werken met een laag personeelsverloop.

Wil je de hele samenvatting in je mailbox ontvangen? Klik hier.

 

Samenvattingen van 10 managementboeken

Zou je graag de samenvattingen willen ontvangen van 10 van de meest populaire managementboeken?
Vul onderstaand je gegevens in en je krijgt van mij 10 dagen lang een samenvatting.

De eerste samenvatting krijg je binnen enkele ogenblikken al in je mailbox. Namelijk de 7 eigenschappen van effectief leiderschap, van Stephen Covey.

Wil je je marketing een kickstart geven?

Compleet pakket voor éénmalig 47,00 ex BTW.

Bestel dan nu het marketing kickstartpakket voor coaches & consultants, met 4 succesvolle programma’s in één!

  • De USB sleutel tot succes – Ontdek exact wat succes voor je betekent en hoe je het kunt bereiken
  • De perfecte waardeladder – Hoe je stap voor stap meer waarde toe kunt voegen aan je klanten. En daarmee zelf ook meer resultaat kunt boeken
  • De perfecte webinar – Hoe je waardevolle klanten kunt krijgen, zonder een verkoopgesprek te hoeven voeren
  • De snel meer klanten challenge – Bouw in 10 dagen tijd dé funnel waaruit je snel meer klanten kunt halen.

Dit vind je wellicht ook interessant….

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *