Samenvatting: Now, discover your strenghts, Donald O. Clifton

blank
blank

Geschreven door Wesley van Eijndhoven

Mijn naam is Wesley van Eijndhoven, eigenaar van Continu Klanten en ik help coaches en consultants, 100% controle te krijgen over hun succes.

24 februari 2021

Synopsis

Wanneer je in je kracht zit, lijkt het werk soms haast vanzelf te gaan. In dit boek van Donald O. Clifton neemt de schrijver je mee op reis en helpt je je eigen kracht te ontdekken.

 

Samenvatting

Er komt een moment in je leven (wellicht is dat moment er al), dat je precies weet wat je eigen tekortkomingen zijn. Je bent vaak te laat, je vindt het lastig om te netwerken en je kunt niet basketballen.

Maar, waar ben je dan wel goed in? Wat zijn je sterktes? En wat is dat nu eigenlijk, een sterkte? En misschien nog wel het meest belangrijke, waarom focus je je niet op je sterktes?

Op school en op ons werk worden we er continu op gewezen dat we ons moeten verbeteren. We moeten de focus leggen op onze zwaktes en zorgen dat daar verbetering in aanbrengen. Waarom is dat eigenlijk? Zou het leven niet veel makkelijker zijn als we uit zouden gaan van onze kracht en onze sterktes zouden benutten?

Een sterkte
Wat is dat nu eigenlijk, een sterkte? Simpel gezegd is een sterkte een activiteit die je keer op keer makkelijk en goed kunt uitvoeren en dat je ook nog leuk vindt om te doen.

Bedrijven die vanuit zichzelf bezig zijn met hun medewerkers in hun kracht te laten werken zijn vaak het meest succesvol over een langere periode. Uit een onderzoek door de Gallup organisatie, bleek dat mensen die aangaven een baan te hebben waarin hun talent volledig werd benut, 50 procent meer kans te hebben voor een werkgever te werken met een laag personeelsverloop.

Wil je de hele samenvatting in je mailbox ontvangen? Klik hier.

blank

Samenvattingen van 10 managementboeken

Zou je graag de samenvattingen willen ontvangen van 10 van de meest populaire managementboeken?
Vul onderstaand je gegevens in en je krijgt van mij 10 dagen lang een samenvatting.

De eerste samenvatting krijg je binnen enkele ogenblikken al in je mailbox. Namelijk de 7 eigenschappen van effectief leiderschap, van Stephen Covey.

blank

Dit vind je wellicht ook interessant….

Ben jij een consultant met een rode lap op je site?

Ben jij een consultant met een rode lap op je site?

Ik heb een hekel aan stiervechten. Ik snap gewoon niet waarom je met duizenden mensen in een stadion gaat zitten kijken naar een dier dat totaal gestresst is, wordt uitgedaagd en wordt gedood, nadat het eerst gemarteld en gekweld is.

Lees hoe je als coach of consultant hoger in Google kunt komen

Lees hoe je als coach of consultant hoger in Google kunt komen

Heb jij een coachingsbedrijf, train je je klanten of geef je ze advies vanuit je consultancy bureau? Is je website je online visitekaartje of wil je het vooral gebruiken om nieuwe klanten te werven?
Het is wellicht een klein beetje kort door de bocht, maar meer bezoekers betekent vaak ook meer klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *