Podcast

Het maken van mijn podcast is misschien wel één van de leukste dingen die ik mag doen. Vroeger was ik al dol op alles wat met opnemen te maken had. Hele cassettebandjes sprak ik vol en later werd dit de minidisc. Samen met één van mijn oudste en beste vrienden heb ik jarenlang een radioshow gehad bij de lokale omroep van Den Bosch. En nu dus de Continu Klanten podcast.

 

Ik vind het geweldig dat ik mijn marketingkennis met je mag delen en jouw als coach, trainer of consultant mag helpen met het krijgen van meer klanten en een opschaalbaar verdienmodel.

Podcast 2: Welke verdienmodellen zijn er

Podcast 2: Welke verdienmodellen zijn er

In deze aflevering van de Continu Klanten Podcast, spreek ik wederom met business coach Theo Moorman.We gaan het hebben over verschillende soorten verdienmodellen en wat de voor en nadelen hiervan zijn.

Lees meer
Podcast 1: Begin met het einde voor ogen

Podcast 1: Begin met het einde voor ogen

In deze podcast spreek ik met ondernemerscoach Theo Moorman, van Theo Moorman bewuster ondernemen. Hij helpt ondernemers met ambitie met het krijgen van meer vrijheid, meer resultaat en meer voldoening. We beginnen met het einde voor ogen te nemen.

Lees meer

Download mijn E-book!

Hoe werf je meer klanten? Dat is een vraag die veel ondernemers bezig houdt. Het antwoord waar je eigenlijk naar op zoek bent is hoe je een klantenkring op kunt bouwen. Tevreden bestaande klanten leveren immers makkelijk nieuwe klanten aan. 

Wil je meer zekerheid over je inkomsten? Neem dan de eerste stap en lees mijn ebook: De 9 zekerheden voor Continu Klanten.