De Marketing Mastermindgroep

Voor coaches, trainers en consultants die meer continuïteit in hun marketing willen

“Continuïteit in je marketing, zorgt voor continuïteit in je toestroom van klanten”

Ik weet nog dat ik ooit dacht: “Ik heb niemand nodig, het lukt me zelf allemaal wel”. Goh wat zat ik verkeerd toen zeg, al had ik dat zelf niet in de gaten. Ik moet zeggen dat het totaal geen arrogantie was. Het is namelijk niet zo dat ik dacht het allemaal beter te weten dan een ander. Ik wist gewoon nog niet hoeveel effect het zou hebben als ik zaken kon bespreken met anderen, met mensen die net als ik waren. Ondernemers die tegen uitdagingen aanliepen waar ik ook tegenaan liep. Zaken waarvan ik wel wist dat ik niet de enige was die daar daarmee worstelde.

Het lastige was dat ik geen partner heb die zelf ook ondernemer is. Ondanks dat ze ontzettend goed is in haar eigen vakgebied, is het lastig voor haar om echt, maar dan ook echt te begrijpen waar je als ondernemer tegenaan kunt lopen. Doordat ik zelf ook niet uit een echte ondernemersfamilie kom, had ik ook nooit echt iemand om op niveau over het ondernemerschap te sparren.

Ik was alles zelf aan het ervaren en ook alle fouten zelf aan het maken. Dit zorgde er natuurlijk voor dat ik het lange pad naar succes aan het bewandelen was. Een pad dat sommige helaas hun hele leven zullen blijven bewandelen, zonder het einddoel te bereiken.

Via een klant kwam ik in aanraking met een Mastermindgroep. Sindsdien spar ik op vaste momenten met een groep gelijkgestemde ondernemers, werk ik constructief aan mijn bedrijf en is mijn ondernemersleven totaal veranderd.  Ik heb veel meer vrijheid voor mezelf en mijn gezin, mijn resultaten zijn ieder jaar nog verdubbeld en ik heb mijn echte passie gevonden. Alleen dat is voor mij al onbetaalbaar!

De mastermindgroep waarin ik zit heeft zoveel impact gemaakt op mijn leven als ondernemer, dat ik hier andere ondernemers ook mee gaan helpen, maar dan wel vanuit mijn eigen expertise. Een mastermindgroep waar marketing centraal staat. Welkom bij de Marketing Mastermindgroep.

“Ben jij een coach, trainer of consultant en doe je te weinig aan marketing? Zou je graag meer structuur willen? Willen overleggen? En handvatten krijgen op het gebied van marketing, waarmee je aan de slag kunt?

De Marketing Mastermindgroep van Wesley van Eijndhoven is:

 • Samen met een groep gelijkgestemde coaches, trainers en consultants sparren
 • Begeleiding van een ervaren marketeer
 • Op vaste momenten aan je bedrijf werken
 • Het krijgen van nieuwe inzichten op het gebied van marketing
 • Direct antwoord op je actuele marketing vraagstukken
 • Leren van elkaars uitdagingen en elkaars successen
 • 2 keer per jaar een spotlightsessie waar jouw bedrijf centraal staat
 • Focus leggen op de groei van je bedrijf
 • Sneller resultaat dankzij de constructieve input van mede Masterminds

 

De Marketing Mastermindgroep in praktijk

Iedere Marketing Mastermindgroep bijeenkomst bestaat uit 3 cruciale stappen om de groei in je toestroom van klanten in een stroomversnelling te laten komen. Het gezamenlijke doel is vooral om te leren van elkaar en met elkaar te klankborden. Deze werkwijze zorgt ervoor dat je iedere bijeenkomst samen met andere ondernemers constructief werkt aan de groei van je bedrijf. Dit helpt je gegarandeerd sneller vooruit.

De Marketing Mastermindgroep in praktijk

Iedere Marketing Mastermindgroep bijeenkomst bestaat uit 3 cruciale stappen om de groei in je toestroom van klanten in een stroomversnelling te laten komen.

1. Theorie

Om meer klanten uit je marketing te halen hoef je helemaal niet een marketingopleiding te doen. Wel is het handig om te leren van de inzichten en het succes van anderen. Iedere sessie deel ik daarom nieuwe marketing inzichten met je, zodat je hier zelf je voordeel uit kunt halen.

2.  Spotlight

Tijdens de 2 jaarlijkse spotlight sessies staan jij en je bedrijf centraal. We geen hier samen met de groep dieper in op je kansen, bedenken campagnes en geven je feedback op de zaken die je helpen om je bedrijf sneller te laten groeien.

3. Sparren

Iedere sessie sparren we met de hele groep en bespreken we elkaars uitdagingen en successen op het gebied van marketing. We delen zaken waar we tegenaan lopen, zodat we je als groep handvatten kunnen geven deze sneller op te lossen. Je leert daarnaast van elkaars succesvolle campagnes, zodat je deze ook binnen je eigen bedrijf in kunt zetten en sneller resultaat kunt behalen.

Voor wie is de Marketing Mastermindgroep interessant?

Voor coaches, trainers en consultants…

 • Die hun bedrijf makkelijker willen laten groeien
 • Die het verlangen hebben om meer resultaat uit hun marketing te halen
 • Graag meer vrije tijd willen voor zichzelf
 • Meer leuke dingen willen doen met hun gezin
 • Zichzelf een stressvrij en comfortabel leven gunnen
 • Zowel bereid als in staat zijn om tijd en energie in hun ontwikkeling te steken
 • Bij willen dragen aan het succes van anderen
 • Willen werken met de klanten die ze echt willen
 • Open staan voor feedback en willen leren van kritiek
 • Denken in mogelijkheden en kansen

 

De Marketing Mastermindgroep van Wesley van Eijndhoven

Voor coaches, trainers en consultants die meer continuïteit in hun marketing willen

Deelnemen aan de Marketing Mastermindgroep

Wil je graag meer weten over deelnemen aan de Marketing Mastermindgroep?
Vul onderstaand je gegevens in en we nemen spoedig contact met je op.