Marketing Masterclass

Voor ambitieuze coaches, trainers en consultants, die willen leren hoe ze een bewezen succesvol marketing systeem kunnen opzetten, dat een continue stroom aan klanten gaat genereren. 

Ben je klaar om echt aan de slag te gaan? Om die stappen te zetten die nodig zijn om het maximale resultaat uit je marketing te krijgen? Zou je makkelijker klanten willen werven?

 

De Marketing Masterclass is dé plek waar je samen met ambitieuze ondernemers aan de slag gaat met het implementeren van je eigen marketingsysteem.  

“Als de machine eenmaal gaat lopen, wordt het zoveel makkelijker”

Er zijn maar weinig coaches, trainers en consultants in Nederland die echt de code hebben gekraakt. Die een systeem hanteren waarmee ze hun succesvolle bedrijf runnen. Voor de meeste ziet het ondernemen er anders uit. Je hebt een mooi klantenbestand en een volle agenda, maar staat dat gelijk aan succes? Misschien heb je helemaal geen volle agenda en ben je juist op zoek naar hoe je meer klanten kunt werven?

Succes is voor mij: Doen wat ik het allerleukste vind, er genoeg aan verdienen zodat ik er comfortabel van kan leven en de vrije tijd om er van te kunnen genieten. Meer hoeft het niet te zijn toch? Waarom lukt het zoveel consultants dan niet om deze drie in balans te krijgen? Het antwoord is eenvoudiger dan je denkt: Je doet maar wat! Ik wil je absoluut niet beledigen, maar ik wil je wel een spiegel voor houden:

 • Verdien je al jaren te weinig om comfortabel te kunnen leven?
 • Heb je het altijd druk en nauwelijks vrije tijd?
 • Zou je wel wat meer plezier in je werk willen hebben?

Wanneer is de laatste keer geweest dat je alles uit je handen hebt laten vallen en een plan voor jezelf hebt uitgestippeld? Simpele vragen als “waar sta ik nu?” en “waar ik wil over een jaar staan?”. Pas wanneer je dat weet, kun je er ook wat mee gaan doen. Zeg nu zelf; geleefd worden door je bedrijf is toch niet wat je wilt?

De Marketing Masterclass is een intensief programma van 3 maanden, waarbij je met mijn hulp je bedrijf opschaalbaar gaat maken en van je marketing een klantenmachine gaat maken. Ik ga jou en een groep van maximaal 6 gelijkgestemde trainers, coaches of constultants hierbij helpen. Wil je meer weten over de Marketing Masterclass? Vraag dan een gratis telefonische strategiesessie aan. In een half uurtje weet je meer en het is geheel vrijblijvend.

De Marketing Masterclass is voor trainers, coaches en consultants die:

 • Meer structuur in hun marketing willen krijgen
 • Ambitieus genoeg zijn om dat ook uit te spreken
 • Het systeem willen leren om makkelijk meer klanten te werven
 • Zichzelf een comfortabel leven gunnen
 • Bereid en in staat zijn om tijd en energie in de groei van hun bedrijf te steken
 • Van uurtje/factuurtje naar een opschaalbaar verdienmodel willen
 • Denken in kansen en mogelijkheden
 • Makkelijker potentiële klanten willen overtuigen
 • Willen leren van de ervaring van andere ondernemers

 

“Ik ga je stap voor stap leren hoe je een marketingsysteem op kunt zetten, dat je bedrijf opschaalbaar maakt en continu klanten gaat brengen.”

De meeste coaches, trainers en consultants werken op basis van uurtje/factuurtje. Een verdienmodel waarbij je elk uur dat je werkt moet kunnen declareren.  Dit is zowel voor jou als voor de klant niet fijn. De klant weet immers dat wanneer ze je bellen de meter als het ware begint te lopen en jijzelf moet continu bijhouden welke uren je aan welke klant besteedt. Dat brengt een hoop frustratie met zich mee, plus je zit super snel op je max. Want als je 40 uur wilt werken, kun je ook maar 40 uur declareren, als je die week dan al 40 declarabele uren hebt.

Ik heb drie vragen voor je waarbij de antwoorden cruciaal zijn voor je eigen succes:

 1. Zou je meer willen verdienen en comfortabeler willen leven?
 2. Zou je meer vrije tijd willen hebben om leuke dingen te doen?
 3. Zou je makkelijker meer klanten willen werven?

Als je deze drie vragen positief kunt beantwoorden en zowel bereidt als in staat bent om samen met mij aan de slag te gaan, dan ga ik je helpen met het bouwen van je eigen klantenmachine. Ik ga je stap voor stap leren hoe je een marketingsysteem op kunt zetten dat je bedrijf opschaalbaar maakt en continu klanten gaat brengen. We gaan stoppen met uurtje/factuurtje en beginnen met een methode waarbij je veel makkelijker, veel meer klanten kunt bedienen. Wil je weten hoe deze methode werkt? Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvende strategiesessie aan en zet de eerste stap. Het kost je niets en je weet meteen hoe mijn stappenplan werkt.

Je klantenmachine

Om mijn methode te implementeren, je bedrijf op te schalen en continuiteit in je klantenstroom te krijgen, moet je bereid en in staat zijn te investeren in jezelf. Je investeert de tijd die je vrij gaat maken om mijn methode te implementeren en geld om deel te nemen aan het programma. Het stappenplan dat je samen met mij gaat volgen ziet er als volgt uit.

Het resultaat

Het resultaat dat je gaat behalen is een bedrijf dat bestaat uit een opschaalbaar verdienmodel. Je gaat makkelijker meer klanten kunnen krijgen dan nu, je krijgt meer tijd doordat je in plaats van tijd, nu je product verkoopt en je gaat meer verdienen dan nu.

Wat kun je verwachten van de Marketing Masterclass

 • Mijn persoonlijke begeleiding van het opzetten van je marketingsysteem
 • 9 live trainingsdagen met een vaste groep van maximaal 6 personen
 • Theorie in combinatie met praktijk, we gaan echt aan de slag samen
 • Het stappenplan om je bedrijf opschaalbaar te maken
 • Dé manier waarmee klanten je veel makkelijker kunnen vinden
 • 10 keer meer mensen bereiken online
 • Een nieuwe website waarvan we een klantenmachine gaan maken
 • De makkelijke verkoopmethode opzetten waardoor verkoop 100% makkelijke wordt

 

De Marketing Masterclass van Wesley van Eijndhoven

Voor coaches, trainers en consultants die hun bedrijf op willen schalen en continu klanten willen werven

Ja, maar….

 

Ik ben er nog niet klaar voor

Ik snap volkomen dat je nog even wilt wachten omdat je vindt dat je er nog niet klaar voor bent. Wat is dan eigenlijk de reden dat je vandaag mijn site bezoekt? Welk probleem heb je nu dat je eigenlijk wilt oplossen? Wat gaat er de komende periode veranderen aan je bedrijf als je niets doet? Wat zou er gaan veranderen als je nu wel de stap gaat zetten? Hoe zou je bedrijf er dan over een half jaar uitzien?

De Marketing Masterclass bestaat uit een groep ondernemers die net als jij niet 100% zeker wisten of ze er klaar voor waren. Er was één ding dat ze wel wisten. Ze moesten een keuze maken, want niets doen verandert ook niets.

 

Ik heb te weinig tijd

Ik snap je. Zelf heb ik ook in deze situatie gezeten. Vroeger was ik zo super druk met alles dat ik soms vergat om er ook van te genieten. Ik werkt vrijwel elke dag ‘s avonds en in het weekend had ik ook geen rust. Mag ik je wat persoonlijks vragen? Hoe voelt het voor je dat je steeds te weinig tijd hebt? Kom je alleen tijd te kort in je werk of ook op andere vlakken? Waar ben je de afgelopen periode het meeste mee bezig geweest dat zoveel tijd kost?

Ik merk dat veel coaches, trainers en consultants vaak tijd tekort komen om alles goed te regelen. Je moet voor je klanten werken, nieuwe klanten werven, afspraken maken, dingen voorbereiden en administratie bijhouden. Als je het druk hebt heb je vaak de neiging zaken op te pakken die op korte termijn nodig zijn, maar verlies je dan niet de lange termijn uit het oog?

Hoe fijn zou het dan zijn als je een systeem hebt dat voor je gaat werken. Dat je alleen maar simpele stappen hoeft uit te voeren en je bedrijf voor je kunt laten werken.

 

Ik moet overleggen met mijn partner

Denk je dat je partner je steunt in de keuzes die je maakt als ondernemer? Beslissingen nemen hoort bij uitstek bij het ondernemen. Zou mijn programma je helpen bij het krijgen van meer klanten en zou je partner snappen dat je deze keuze moet maken? Dat is een vraag die jij alleen kunt beantwoorden.

 

Het is een te grote investering

Ik kan me voorstellen dat het een grote investering voor je is. Heb je ook al nagedacht over wat het ondernemen je nu kost? Niet alleen in geld, maar ook in tijd en energie. Wat zou het je opleveren als je je bedrijf op kunt schalen? Dat je meer klanten kunt bedienen in hetzelfde tijdsbestek. Dat je samen met mij aan de slag gaat om dit op te zetten.

De meeste van mijn klanten hebben de inverstering tijdens het programma al minimaal één keer terugverdiend en in vele gevallen zelfs een veelvoud daarvan. Zou dit een investering waard zijn?

 

Ik twijfel nog

Ik begrijp dat je twijfels hebt, dat is ook gezond. Je moet immers weloverwogen keuzes maken. Waarover twijfel je? Weet je dat? Wellicht vraag je je af of dit wel bij je past. Wil je voornamelijk theorie leren of wil je echte stappen gaan zetten om je bedrijf te laten groeien? Als je op zoek bent naar het eerste kan ik je nog wat goede boeken adviseren, maar wanneer je echt klaar bent om te groeien dan is dat precies waar ik je bij kan helpen.

Ik zou je graag drie belangrijke vragen willen stellen die andere ondernemers net als jij erg hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. Helpt de Marketing Masterclass je met het krijgen wat je wilt? Ben je bereid en in staat te investeren? Zou je met mij samen willen werken? Als je een “Ja” kunt geven op alledrie de vragen, dan moeten we het maar gewoon gaan doen toch!