Select Page

Voor coaches & consultants

Meer grip op je klantenstroom?

Voor coaches & consultants

Meer grip op je toestroom van klanten?

“Ik help coaches en consultants 100% controle te krijgen over hun eigen succes”

Online marketing cursus

Wil je zelf aan de slag met je marketing en meer grip krijgen op je klantenstroom?

De Marketing Mastermindgroep

Werk samen met mij en gelijkgestemde coaches & consultants op vast me momenten aan je bedrijf

De Continu Klanten Methode

Bouw samen met mij aan je bedrijf en maak van je marketing een klantenmachine.

Gratis ebooks

Download gratis ebooks over marketing, die je gaan helpen meer succes te boeken.

Kennisbank

Check mijn kennisbank voor gratis informatie en inspiratie over het vermarkten van je bedrijf.

Podcast

Krijg tips, tricks, tools en inzichten in de Continu Klanten podcast. Boordevol inspiratie voor de groei van je bedrijf.

Klanten aan het woord

“Toen Wesley vertelde wat zijn aanpak was om succesvolle marketing te voeren was ik snel overtuigd. Wesley onderscheidt zich door echt te luisteren en het probleem van de klant zijn klant naar boven te halen. Hierdoor weet hij de klant te raken. Door goede campagnes te bedenken en de juiste kanalen in te zetten weet hij de gestelde doelen te behalen. Erg prettig is dat hij zowel conceptueel, tekstueel als technische sterk is. Of het nu om FB campagnes, E-mail automation of de website gaat, hij regelt het echt. O ja, ook wel fijn, afspraak is afspraak.”

Theo Moorman

Eigenaar, Theo Moorman | Bewuster ondernemen

“Ik had voor mezelf duidelijke doelen en wensen wat ik voor nu wil bereiken met mijn bedrijf. Maar het omzetten naar acties op marketing gebied vind ik lastig. Mijn visie is dan ook dat je moet doen waar je goed in bent, maar ondernemen en daarin alles goed te doen is moeilijk. Ik wil als ondernemer steeds weer nieuwe doelen halen op financieel gebied maar ook op persoonlijk vlak. Op marketing gebied had ik dus ECHT hulp nodig.
Samen met Wesley hebben we gekeken wat binnen mijn bedrijf past maar nog belangrijker wat mij als persoon past. Die persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat ik het gevoel heb dat ik er niet alleen voor sta. Het is fijn te kunnen leunen op Wesley zijn expertise. Het is dan ook enorm gaaf als je vrij snel tot bepaalde inzichten komt en dat je merkt dat je via het samengestelde marketingplan een nieuwe aanwas krijgt van klanten. Het maakt me enorm trots!!”
Yvonne van der Zanden - Maurix

Eigenaar, Crearix

“Voordat we met Wesley aan de slag gingen, deden we nog veel te weinig aan online marketing. Tegenwoordig werken we gestructureerder, hebben we veel meer bereik op social media en weten mensen ons online echt beter te vinden.  Het leuke is dat ik vaak te horen krijg dat klanten ons kennen via onze social media kanalen of onze website. Het is toch super dat we hierdoor meer bezoekers in onze winkel krijgen.”

Kees Hasaart

Eigenaar, Nexxt Shoes

“Ik spar regelmatig met Wesley over tactieken die ik toe kan passen op productniveau. Dit helpt mij zeker anders tegen zaken aan te kijken en veel meer op de bal te zitten.”

Danny van den Heuvel

Product marketing manager, Nedis

Marketing Mastermind groep

Als zelfstandig coach is structuur en continuïteit in je marketing krijgen erg lastig.
Je zult vast wel herkennen wanneer je een volle agenda hebt, je nauwelijks toekomt aan het werven van klanten,
terwijl het soms ook bittere noodzaak kan zijn op het moment dat je agenda leeg begint te raken.

De Marketing Mastermind groep bestaat uit een groep gelijkgestemde coaches, trainers en consultants diecontinuïteit in hun marketing willen krijgen en daar ook mee aan de slag willen gaan.

10 keer per jaar komen we als groep bij elkaar om onder begeleiding van mij de uitdagingen aan te pakken waar je met je marketing tegenaan loopt. We hebben een dynamische groep ondernemers die stappen willen zetten, willen leren van elkaar en een stok achter de deur willen hebben om constructief met hun marketing aan de slag willen gaan. Continuïteit in je marketing zorgt voor continuïteit in je klantenstroom.

De super simpele manier om al je doelen te behalen

De super simpele manier om al je doelen te behalen

De meeste mensen kennen Zig Ziglar niet. Deze auteur van meer dan 30 boeken over persoonlijke ontwikkeling is de bedenker van één van mijn favoriete quotes: “If you aim at nothing, you will hit it every time”, wat in het Nederlands vrij vertaald kan worden als:...

read more
Hoe je in de helft van je tijd je resultaat kunt verdubbelen

Hoe je in de helft van je tijd je resultaat kunt verdubbelen

Timothy Ferris, schreef in zijn boek ‘een werkweek van 4 uur’, over een ontzettend interessant fenomeen. Wat dat fenomeen is, ga ik vandaag met je delen. Het gaat je namelijk helpen om kritisch met je tijd om te gaan, waardoor je, mits juist toegepast, in de helft van...

read more
Begin niet aan marketing voordat je dit gelezen hebt

Begin niet aan marketing voordat je dit gelezen hebt

Ben jij bekend met het kerkhof waar veel goedbedoelde initiatieven van ondernemers liggen? Wat ik hiermee bedoel zijn de websites die al tijden niet meer voorzien zijn van nieuwe content, de social media kanalen waar de laatste post alweer van een half jaar geleden is...

read more

Download mijn ebook

In 8 stappen naar Continu Klanten

Voor coaches, trainers en consultants

Download mijn ebook

In 8 stappen naar Continu Klanten

Voor coaches, trainers en consultants